More Website Templates @ TemplateMonster.com | Zerotheme.com

Even voorstellen...

Bent u voor schoonmaak en onderhoud van uw huis of bedrijfspand op zoek naar een betrouwbaar, professioneel en efficient schoonmaakbedrijf? Zoekt u dan niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres! We zijn een bedrijf met een betrouwbare en servicegerichte reputatie, al zeggen we het zelf, die zijn afspraken met u altijd nakomt. Projecten worden door ons zo snel mogelijk opgepakt en ook binnen een realistisch gepland tijdschema gerealiseerd. Aan loze beloftes heeft u immers niets.


Wij bieden u een breed pakket aan schoonmaakdiensten: van specialistische reiniging tot de dagelijkse reguliere schoonmaak. Van mobiele truckcleaning tot glasbewassing. Maar ook voor eenmalige schoonmaakprojecten, waarbij u de hulp en expertise van een vakman nodig heeft, zoals bij nieuwbouwprojecten, calamiteitenschoonmaak en de oplevering van woon- of bedrijfspanden, staan wij voor u klaar.

Wij verrichten schoonmaakwerkzaamheden voor o.a. gemeenten, scholen, banken, kantoorgebouwen, sportaccommodaties en gezondheidsinstellingen. Maar ook voor particulieren. U merkt al: geen klus is ons te groot of te klein. Maar bij elk project staan voor ons een regelmatige kwaliteitscontrole en een goede communicatie met u als klant hoog in het vaandel.

Met iedere opdrachtgever inventariseren wij vooraf duidelijk de wensen m.b.t. onderhoud en schoonmaak. Is dat eenmaal goed met u doorgesproken en in kaart gebracht, dan zult u merken, dat u ook qua prijs goed bij ons zit. Onze offertes zijn scherp en concurrerend, maar wel realistisch. Kortom; wij maken graag een offerte voor uw project, groot of klein. We horen graag van u!

 

Onze diensten...

Kantoorschoonmaak
Een schone werkomgeving is belangrijk, dit werkt prettig en geeft een verzorgde indruk bij uw klanten.

Lees meer...
Bussenschoonmaak
AZ Clean maakt dagelijks bussen van binnen en buiten schoon. De buitenkant wordt vrijgehouden van graffiti.

Lees meer...
Glas- en gevelreiniging
Voor top resultaat op het hoogste niveau is er de klassieke glasbewassing, de ultieme behandeling voor uw glas of gevel.

Lees meer...
Truck cleaning
Weer en wind hebben een negatieve invloed op het uiterlijk van uw trucks. En dat terwijl uw bedrijf juist een goede indruk maakt met een schone truck!

Lees meer...

Offerte aanvraag

Bent u overtuigd? AZ Clean staat graag voor u klaar. Wilt u een offerte op maat? Wij komen graag langs om uw ruimte of object te bezichtigen. U bent dan verzekerd van de meeste voordelige prijs. Mail ons via het adres info@azclean.nl.